När du vill veta mer om din bilhandlare!

Välkommen till oss på Autopartner i Linköping!

Vi erbjuder våra kunder ett stort utbud av tre starka varumärken som, Mitsubishi, Citroen och Opel. Vår serviceinriktade personal finns på plats för att hjälpa dig att hitta din perfekta förstabil, familjebil eller den perfekta transportbilen!

När jag, David Burman, under 2015 fick chansen att ta över ”AutoPartner” av Anders Björkman så tvekade jag aldrig. Att få chansen att ta över ett så genuint gäng och företag med de fina varumärkena Citroën och Mitsubishi var inget att tveka på. Företaget hette då Björkmans Bil men jag fick möjligheten att ta tillbaka det mer välkända namnet AutoPartner som vi nu driver verksamheten i.

Vi började med att se till att få en modern verkstad på plats i huset med all utrustning som våra tekniker behöver. Under en övergångstid har vi delat lokalerna med vårt systerföretag som säljer Ford men från och med nu har vi ”hela huset” igen, vilket kommer ge oss mer yta att visa våra fina produkter på men även fler lediga parkeringsplatser till våra besökare.

Vi säljer, servar och reparerar alltså nu de tre bilmärkena Citroën, Mitsubishi och Opel på Bonnorpsgatan 6 på Tornby Industriområde i Linköping.

Vi har lyckats samla en jättefin personalgrupp som gör sitt yttersta för att ta hand om dig som kund med allt från glödlampsbyte till försäljning och leverans av person- och transportbilar i alla storlekar och antal!

Jag ser en fin framtid i de här varumärkena och tillsammans med vår fantastiska personal skall vi arbeta för att bli ännu bättre. Vi ursäktar för den tillfälliga röran, framförallt ute på parkeringen. Vi hoppas att våra kunder har tålamod och att de kan se det som en början på en väldigt fin framtid för oss och dem.

/David Burman, VD

Back to top