Proffs på jobbet!

– Ett varierat jobb med många bollar i luften, det gillar jag, säger bilsäljaren Queen på AutoPartner.

Och så älskar jag att köra bil förstås.

Är det dags att byta bil och är du intresserad av en Suzuki, Mitsubishi eller Citroën? Då är det Queen och hennes kollega Henrik du träffar i bilhallen på AutoPartner på Bonnorpsgatan 6 i Linköping.

Hur hamnade du i bilbranschen?

– Jag sålde premiumklockor och smycken i Jönköping men bilbranschen lockade, Jag har alltid tyckt det varit häftigt att sälja bilar. Under mitt år på AutoPartner har jag lärt mig fantastiskt mycket och det har gått otroligt fort.

Vad jobbar du med på Autopartner?

– Förutom bilförsäljning är jag även försäljningsansvarig, det innebär att jag har ett övergripande ansvar för bilaffärer och inbyten. Jag ser också till att våra månadsmål mot generalagenterna nås och att vi har bilar hemma, dels demobilar men även bilar för direktförsäljning. Jag älskar min roll i företaget, jag arbetar både med försäljning som jag brinner för och försäljningsansvaret som jag tycker är väldigt kul!

Vad är det roligaste med ditt jobb?

– Ingen dag är den andra lik. Jag tycker om när det är variation i arbetet och en blandning av både kundbesök och skrivbordsjobb.

– Sedan är det förstås relationen som man bygger upp med kunden och som oftast löper över flera år. Det fantastiska förtroendet du får och som vi ska förvalta på bästa sätt. En del i ditt bilköp är säkerhet och där ska du känna dig trygg.

Läs hela artikeln här

Back to top